[caldera_form id="CF5bab6afc83fdd"]

Senehindeskedebetændelse

Case

Historien
32 årig kassedame FSS havde smerter i lænden og mellem skulderbladene. I perioder havde hun de sidste par år haft senehindeskede- betændelse i begge underarme. Problemerne var kommet langsomt gennem nogle år. Det var værst efter en lang dag på arbejdet, eller når det var koldt. Hun har fået røntgenfotograferet ryggen og var blevet undersøgt, hvor hun fik at vide, at det ene ben var for kort. Derfor skulle hun have forhøjning under den ene sko. Der var også lidt discusdegeneration og slidgigt i ryggen.

Behandlingen
Undersøgelsen viste, at FSS var meget stram i nakkens bevægelser, og skuldrene kunne ikke løftes helt op. Højre skulderblad var hævet op, og bækkenet drejet. FSS fik herefter 4 behandlinger. Hun kom tilbage et par gange til opfølgende behandling for at sikre, om bækkenet stadig stod lige og for at blive løsnet mellem skulderbladene.

Resultat
FSS fik det godt og forhøjningen af den ene sko blev fjernet, fordi bækkenet nu stod lige.


Warning: Use of undefined constant symptomer - assumed 'symptomer' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/systemfysio.dk/public_html/wp-content/themes/systemfysio/template-symptomer.php on line 26