[caldera_form id="CF5bab6afc83fdd"]

For korte ben / Ikke lige lange ben

Case

Historien
36 årig kvindelig pædagog havde siden puberteten haft problemer med træthed og smerter i lænden samt menstruationssmerter.
Under 2. graviditet for syvår siden fik KP tidligt i graviditeten bækkenløsning og var sygemeldt i mere end et halvt år. Samtidig fandt man ud af, at hendes ben ikke var lige lange. Hun skulle have forhøjning under den ene sko. Efter fødslen blev bækkenproblemerne langsomt bedre, men gennem de næste par år fik KP oftere hovedpine, der nu havde karakter af migræneanfald. KP havde hver måned ofte flere sygemeldinger p.gr.a. migræne og altid en dags sygemelding ved menstruation. Hun havde konstante smerter og træthed i lænden og blev specielt træt af at arbejde foroverbøjet, som det er nødvendigt i en småbørnsinstitution. KP forsøgte at holde lændeproblemerne nede ved øvelser og motion og tog forskellige medikamenter mod migrænen.

Behandlingen
Foruden det drejede bækken og det løftede skulderblad viste undersøgelsen, at KP var stram og totalt fikseret i nakken samt fikseret og øm langs hele hvirvelsøjlen og i hofterne. Hun fik i alt 5 behandlinger givet som en undersøgelse kombineret med behandling med stimulation  samt fire  behandlinger med udspænding omkring hvirvelsøjlen.

Resultat
I de næste par år fik KP en enkelt behandling med ca. ½ års mellemrum, men hun havde det godt i det daglige og havde ingen faste sygedage p.gr. migræne eller menstruation og ingen rygsmerter. Menstruationssmerterne var nu så svage, så hun ikke behøvede at tage smertestillende medicin.


Warning: Use of undefined constant symptomer - assumed 'symptomer' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/systemfysio.dk/public_html/wp-content/themes/systemfysio/template-symptomer.php on line 26